• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm
slider slider slider slider slider
Som la teva Clínica Dermatològica a Barcelona

A IDERMA som una clínica dermatològica a Barcelona amb més de 100.000 pacients atesos. Ens dediquem a la salut i la cura integral de la pell a cada etapa de la seva vida.

Som dermatòlegs experts en el tractament del càncer de pell

El nostre centre de dermatologia compta amb una Unitat de Cirurgia Oncològico-Cutània centrada en el tractament del càncer de pell de tipus carcinoma i melanoma. Apliquem les tècniques quirúrgiques més avançades, essent pioners a la Cirurgia de Mohs a Barcelona.

Conseguim la millor versió de la teva pell

Volem ajudar-te a mantenir una pell saludable, millorar la seva qualitat i aparença, afavorir-ne la seva lluminositat i hidratació, i prevenir o tractar-ne l'envelliment. Per això, a IDERMA comptem amb especialistes en cosmetologia, dermatologia estètica i làser.

Cuidem la salut del teu cabell

El nostre centre de dermatologia està format per dermatòlegs, tricòlegs i especialistes en la salut i cura dels cabells. Som experts en tractaments per a la caiguda del cabell tant en homes com en dones, així com en trasplantament capil·lar.

Especialistes en Dermatologia Pediàtrica

IDERMA compta amb especialistes en Pediatria Dermatològica amb gran experiència i prestigi en el tractament de nens i adolescents amb qualsevol tipus de problema de la pell.

Benvinguts a IDERMA Clínica Dermatològica a Barcelona

A IDERMA, Institut de Dermatologia Avançada, som un centre mèdic especialitzat en dermatologia general i pediàtrica, així com en la prevenció i el tractament del càncer de pell. Comptem també amb una unitat de medicina estètica, làser mèdic i cirurgia estètica. També som el servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Dexeus – Grup Quirón salud de Barcelona.

Visites Presencials

Als nostres centres mèdics de Dexeus i Sabino Arana atenem els nostres pacients de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Atenció preferent

Atenem urgències dermatològiques on hi ha un problema dermatològic que requereix una atenció en menys de 48 hores en horaris de visita del centre.

Telemedicina

El nostre servei de teledermatologia us permet fer una visita amb qualsevol dels nostres especialistes des de qualsevol part del món.

Ciència i Tecnologia

El nostre equip està en constant formació en els avenços en dermatologia, tant en ciència com en noves tecnologies.

figure figure

Metges Especialistes

A IDERMA som un equip de dermatòlegs, tricòlegs, metges estètics, cosmetòlegs, cirurgians estètics i capil·lars

Programes per a la cura de la pell

Comptem amb diferents programes dirigits a la cura de la pell i la prevenció del càncer cutani

Tècniques Dermatològiques i Làser

Comptem amb les tècniques més avançades en dermatologia, medicina estètica, làser mèdic, cirurgia estètica i capil·lar.

Àrea Privada Pacient

A la teva Àrea Privada Pacient, tindràs accés a la teva documentació mèdica, podràs sol·licitar visites presencials amb els nostres especialistes i realitzar Videoconsultes...

Blog de Dermatologia i Dermoestètica

Descobreix com cuidar la pell amb els consells dels nostres dermatòlegs i metges experts.

¿Melasma o léntigo solar?

La Dra. Gemma Márquez, Dermatóloga de Iderma te explica en qué se diferencian este tipo de manchas y cuáles son sus tratamientos

Dra. Gemma Márquez Balbás

Consejos de Fotoprotección en la Infancia

Los estudios revelan que un 80% de los casos de cáncer de piel podrían evitarse con una correcta protección solar desde niños

Cicatrices de acné: soluciones para que no dejen huella en tu piel

Las cicatrices de acné son un problema muy común que puede llegar a afectar a la autoestima y a las relaciones interpersonales. En IDERMA contamos con diferentes técnicas, muy avanzadas y efectivas, para la resolución de los diferentes tipos de cicatrices de acné que existen

Dra. Gemma Márquez Balbás

ECOGRAFÍA CUTÁNEA, la piel desde otra perspectiva

La Ecografía Cutánea es una avanzada técnica de diagnóstico por imágenes de patologías cutáneas. En nuestro país, existen pocos centros dermatológicos que cuenten con este tipo de diagnóstico. IDERMA es uno de ellos.