• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

GAMBOA ROGET, ARIADNA

Metge Cirurgià Especialitzada en Malalties i Cirurgia de la pell

Experiencia profesional:

La Dra. Ariadna Gamboa és Metge Cirurgià per la Universitat Central de Veneçuela, especialitzada en aquesta universitat en Dermatologia.

Té una àmplia experiència com a experta dermatòloga. Ha exercit com a metge adjunt al Servei de Dermatologia a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, al Pius Hospital de Valls Centre Mèdic, a l'Institut Català de Salut Hospital Joan XXIII i actualment a l'Institut Universitari Dexeus Barcelona.

Té una extensa formació en diferents especialitats dèrmiques: lesions pigmentàries i dermatoscòpia (Unitat de Melanoma de l'Hospital Clínic I Provincial de Barcelona, Espanya); cirurgia dermatològica general, trasplantament de pèl, sistemes de llum per al tractament de lesions vasculars i pigmentades, fotorejoveniment, fotodepilació i teràpia fotodinàmica (Dermalas Centre Mèdic Teknon).

També és especialista en clínica general i quirúrgica mèdica oncològica, en Làser cosmètic i terapèutic i en el diagnòstic precoç del càncer de pell (Epiluminescència). S'ha exercit prestant assessories i suport amb altres departaments com la Cirurgia Plàstica, la Cirurgia general, l'Anatomia Patològica i la Medicina Interna.

La Dra. Gamboa participa de forma regular a múltiples congressos nacionals i internacionals, i ha assistit i assessorat en diferents tallers i cursos de capacitació de postgrau universitari en l'ús i tècniques d'aplicació de toxina botulínica, peeling químic, lesions vasculars, pigmentades, i entrenament en Làser ablatiu (com CO2, Q-Switched), i no ablatius (com Neodimio Yag) i IPL (Luz Pulsada intensa).
 

CONCERTAR VISITA