• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

FERRÁNDIZ PULIDO, CARLA

Dermatòloga. Patologia Adults, Cirurgia General, Làser i Estètica Dermatològica

Experiencia profesional:

La doctora Carla Ferrándiz-Pulido va cursar els seus estudis a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​obtenint el títol de Llicenciada en Medicina l'any 2005 amb la qualificació de 'Premi Extraordinari'.

L'any 2006 va obtenir la posició número 57 del MIR, cosa que li va permetre iniciar la seva residència de Dermatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, obtenint així el títol d'especialista en Dermatologia i Venereologia a l'any 2010.

Va obtenir el títol de Doctora a Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent Cum Laude l'any 2013.

Actualment compagina la seva activitat assistencial treballant com a metge adjunt al Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Durant el seu període de formació ha tingut l'oportunitat d'aprendre dels experts més grans del món en diferents àrees de la Dermatologia, realitzant estades formatives al Massachusetts General Hospital (Harvard Medical School), l'Institut fur Umweltmedizinische Forschung (Heinrich-Heine Universität) o la Ackerman Academy of Dermatopathology de Nova York, entre d'altres.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha desenvolupat diferents projectes de recerca en càncer cutani i malalties inflamatòries de la pell i ha publicat més de 35 articles a revistes nacionals i internacionals, així com diferents capítols de llibres. També ha rebut nombrosos cursos de formació i ha participat activament a múltiples congressos nacionals i internacionals especialitzats en Dermatologia i Venereologia.

Així mateix, ha rebut nombroses beques i premis pels seus treballs de recerca.

Actualment és membre de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV), de l'Skin Care for Organ Transplant Recipients from Europe (SCOPE) i del Grup Espanyol de Dermatopatologia. A més és editora de la Revista Pell, i membre del comitè assessor de la Revista Actes Dermo-Sifiliogràfiques, així com revisora ​​habitual de nombroses revistes mèdiques nacionals i internacionals.

La doctora Carla Ferrándiz-Pulido parla, a més de català i castellà, alemany i anglès amb nivell avançat i francès amb nivell bàsic.

 

CONCERTAR VISITA