• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

CUELLAR, FRANCISCO

Dermatòleg. Patologia General cutània i íntima

Experiencia profesional:


El doctor Francisco Cuellar Mendez es va especialitzar en Dermatologia (1995-1999) al servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari i Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Nuevo León (Mèxic), servei fundat pel dermatòleg espanyol Antonio Peyrí Rocamora.

El doctor Francisco Cuellar va cursar a Espanya l'especialització en Cirurgia Dermato-Oncològica a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de l'any 2000 fins avui és col·laborador docent de la Unitat de Dermatologia Quirúrgica (UDQ) de Barcelona, ​​dirigida pel doctor Antonio Vilalta Solsona, en sessions quirúrgiques de càncer cutani i diagnòstic precoç (dermatoscòpia) de patologia tumoral cutània.

Des de l'any 1999 fins avui és col·laborador de la Unitat de Melanoma del servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona desenvolupant treballs de recerca i projectes R+D.

Actualment desenvolupa la seva Tesi Doctoral sobre Genètica del Melanoma Maligne a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Ha presentat múltiples ponències a congressos nacionals, europeus i mundials; així mateix ha publicat en revistes científiques internacionals treballs sobre melanoma maligne i diagnòstic precoç mitjançant dermatoscòpia de tumors cutanis.

És membre del Consorci Internacional de Genètica del Melanoma (GenoMEL), organització constituïda per 11 països europeus, Estats Units, Israel i Austràlia, que desenvolupa i manté cooperacions internacionals per fer anàlisis de susceptibilitat genètica a melanoma.
 

CONCERTAR VISITA