• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

SANCHEZ TARRAGO, XAVIER

Metge Cirurgià Especialista en Medicina Estètica i Làser

Experiencia profesional:

El Dr. Xavier Sánchez Tarragó és Metge Cirurgià especialista en Medicina Estètica, Esportiva i de l'Envelliment, Cirurgia Cosmètica i Teràpies amb fonts de Llum (Làser).

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona el 1982, el Dr. Sánchez i Tarragó no ha deixat de formar-se en àmbits com ara la Mèdicina Estètica i d'Envelliment, la Medicina Esportiva i la Cirurgia Estètica. Això el permet abordar cada cas amb una àmplia visió 360º sobre la salut, la bellesa i el benestar dels seus pacients.

A més, el doctor realitza una àmplia activitat divulgativa i formativa, col·laborant amb clíniques, laboratoris i fabricants d'equips mèdics capdavanters al nostre país. I ha tingut un paper clau en la introducció de nous tractaments de medicina estètica facial i corporal al nostre país. També ha ajudat a formar a molts professionals a les últimes tècniques del sector.

El Dr. Xavier Sánchez i Tarragó és membre de les principals societats mèdiques nacionals i internacionals: la SEMCC (Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica), la SELMQ (Societat Espanyola de Làser Mèdic Quirúrgic), l'AMS (Aesthetic Multiispecialty Society).
 

CONCERTAR VISITA