• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

FORTEZA MUÑOZ, XAVIER

Dermatologia clínica i patologia dels cabells

Experiencia profesional:


El Dr. Fco Javier Forteza Muñoz és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona i Especialista en Dermatologia i Venereologia. A més, és Especialista Universitari en Terapèutica Física Dermatològica per la Universitat Complutense de Madrid i Membre del Grup Espanyol de Cirurgia Dermatològica i Oncologia Cutània.

 

S'ha format com a Metge Especialista al Servei de Dermatologia a l'Hospital del Sagrat Cor QSA Unitat Docent d'Universitat de Barcelona (1986-92) i va ser Metge Adjunt del Servei de Dermatologia Unitat Docent de la Universitat de Barcelona Hospital del Sagrat Cor QSA ( 1992-95).

 

És expert en Tècniques Quirúrgiques de Microempelt de Cabell des del 1989 fins a l'actualitat i en Oncologia Cutània i Cirurgia Dermatològica (Diagnòstic, Tractament precoç i Teràpies adjuvants).

 

També és expert en CIRURGIA MICROGRAFICA DE MOHS. I compta també amb l'experiència internacional d'haver treballat a la Clínica Dr. M. Santoul de París el 1992, i a la Clínica Dr. Gary D. Monheit de Birmingham (Alabama, EE.UU en 1994).

 

CONCERTAR VISITA