• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

GONZALEZ CASTRO, JOSEP

Dermatòleg. Cirurgia General i Oncològica. Terapèutica Làser. Cap de l'equip

Experiencia profesional:

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb una qualificació mitjana excel·lent, el Dr. Josep González Castro va obtenir un excel·lent resultat a l'examen oficial MIR, cosa que li va donar dret a optar de forma preferent a una de les especialitats del sistema sanitari espanyol. L'any 1994 inicia la seva especialització en Dermatologia Metge-Quirúrgica i Venereologia al Servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, ​​durant la qual s'instrueix sota els dermatòlegs més prestigiosos d'Espanya en totes les àrees i àmbits d'aquesta disciplina.

Des del setembre del 2007 el Dr. Josep González Castro dirigeix ​​IDERMA - Institut de Dermatologia Avançada, centre que ha esdevingut un dels centres de Dermatologia més prestigiosos d'Espanya. IDERMA actua, a més, com a Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona.

El Dr. Josep González Castro partipa de forma activa com a ponent a nombrosos congressos i conferències, tant nacionals com internacionals. Organitza Cursos i reunions, especialment a l'àmbit de la Cirurgia Dermatològica i en Dermatologia Estètica.

És membre de l'Acadèmia de Dermatologia i Venereologia Espanyola (AEDV), de l'European Academy of Dermatology and Venereology i del Grup Espanyol de Dermatologia Quirúrgica, Làser i Oncològica Cutània (GECIDOC).
 

CONCERTAR VISITA