• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

Unitat Capil.lar

IDERMA CAPIL·LAR - El nostre centre compta amb una Unitat Mèdic-Quirúrgica sobre la Caiguda del Cabell, especialitzada en les malalties dels cabells que provoquen la seva caiguda.

El nostre centre compta amb una Unitat Especialitzada en la prevenció i el tractament de la pèrdua del cabell, així com la recuperació del seu creixement amb l'aplicació de tractaments mèdics i/o procediments quirúrgics en indicacions molt concretes.

Si bé es tracta d'un problema estètic en la majoria dels casos, no s'ha de minimitzar, ja que l'impacte emocial en qui el pateix pot ser important, afectant significativament la seva autoestima i confiança.

evitar caida cabello

A la Unitat realitzem tant tractaments dermatolològics farmacològics basats en la formulació magistral, com tractaments regeneratius d'última i provada generació, i intervencions quirúrgiques capil·lars per recuperar el cabell perdut.

Tractem les alopècies i les malalties del cabell d'homes i dones de qualsevol edat.

A la nostre Unitat Capil.lar contem amb diverses àrees:

- Diagnosi Capil·lar: El més important per garantir l'èxit d'un tractament capil·lar és assegurar el diagnòstic correcte en cada cas. Es important arribar al diagnòstic definitiu abans d'iniciar qualsevol tipus de tractament, .

- Teràpia regenerativa activa capil·lar. Parlem de tècniques no invasives per a l'estimulació dels cabells i per combatre l'alopècia, avalats sempre pels darrers estudis científics. Es tracte de tècniques no quirúrgiques i quirúrgiques per enfortir i revitalitzar els cabells tant d'homes com de dones.

- Cirurgia Capil·lar: tractaments quirúrgics amb l'objectiu de recuperar de nou els cabells per a tota la vida. Els realitzem a l'Institut Universitari Dexeus.

Els metges especialistes que formen part d'aquesta unitat especialitzada, tenen una àmplia experiència en el tractament dels problemes capil·lars i ofereixen un diagnòstic i tractament per a cada problema i situació específica.

CONCERTAR VISITA