• Where we are
  • Pacient Care
    +34 93 409 15 15
  • Mon. Fri.
    9.00am - 20.00pm

Unitat de Cirurgia Estètica

La Unitat de Cirurgia Estètica d'IDERMA està especialitzada en intervencions mínimament invasives de cirurgia mamària, cirurgia facial, cirurgia corporal i cirurgia íntima.

Avui dia ens trobem davant d'una nova realitat: vivim més anys i amb una millor qualitat de vida. Això provoca que puguin sorgir discordances entre el cos i la ment, amb la conseqüent necessitat de voler millorar físicament. La cirurgia estètica juga un paper molt important a l'hora de reparar i solucionar alguns problemes estètics, i és una gran ajuda per aconseguir la satisfacció i el benestar de les persones que els pateixen.

Quan es parla de crurgia estètica és molt important l'elecció d'un bon cirurgià plàstic i d'un centre que ofereixi les màximes garanties quant a seguretat per al pacient. A IDERMA comptem amb un equip de reconeguts professionals en cirurgia estètica que ofereixen els darrers avenços en aquest camp, i garanteixen resultats estètics precisos i satisfactoris per al pacient.

Tots els nostres tractaments quirúrgics es fan a l'Hospital Quirónsalud Dexeus de Barcelona, ​​reconegut hospital de primer nivell que compta amb urgències les 24 hores, UCI, un servei d'anestèsia d'alt prestigi i un equip de professionals amb una gran formació acadèmica i humana.

 

A la Unitat de Cirurgia Estètica d'IDERMA busquem l'equilibri entre el benestar i la il·lusió dels nostres pacients, oferint-los la millor solució i el millor resultat medicoestètic.

 

La Unitat de Cirurgia Estètica d'IDERMA és experta en:

- Cirurgia Abdomen (abdominoplàstia)

- Cirurgia Mamària: augment de pit amb greix i augment de pit amb pròtesis

- Cirurgia d'elevació de mames (mastoplàxia)

- Cirurgia Reducció Pit

- Cirurgia d'augment de glutis i lífting

- Cirurgia periocular (Blefaroplàstia)

- Cirurgia de les orelles (otoplàstia)

- Cirurgia d'excés pit en homes (Ginecomàstia)

- Lifting Braços i Cuixes

- Lifting Facial

- Cirurgia mames tuberoses

- Cirurgia de reconstrucció de l’himen

- Cirurgia Reducció Llavis menors

- Cirurgia Rejoveniment vaginal (Rehavilitació del sòl pèlvic)

- Cirurgia de Rejoveniment del puvis (Lipoplàstia vulvar)

- Cirurgia Nas (Rinoplàstia)

- Transplantament capil·lar

ARRANGE VISIT