Unitat de Remodelació Corporal

A la nostra Unitat de Remodelació Corporal comptem amb els tractaments mèdic estètics més innovadors que ens permeten aconseguir millorar aquelles preocupacions estètiques que afecten a les diferents parts del cos.

Des de la nostra Unitat de Remodelació Corporal, els nostres metges i tècnics estètics utilitzen les més avançades tecnologies per aconseguir modelar la silueta i donar solucions efectives a aquelles preocupacions estètiques que afecten diferents parts del cos.

 

Cel·lulitis

 

La cel·lulitis es caracteritza per una pell amb clotets que li dóna l'aparença de pell de taronja. Quan evoluciona, la pell pren un aspecte encoixinat o nodular. A IDERMA comptem amb diferents tractaments que aconsegueixen resultats molt efectius.

 

Depilació làser

 

A IDERMA disposem de l'aparell en depilació làser mèdica més avançada, segura i efectiva per eliminar pèl  no desitjat des de  l'arrel, de qualsevol part del cos i per a qualsevol tipus de pell: blanca, morena o sensible.

 

Eliminació de tatuatges

 

A l'hora d'eliminar un tatuatge és imprescindible posar-se a les mans de bons professionals. Actualment, les tècniques làser són les més efectives per als diferents tipus de tatuatges, de tots els colors.

 

Estries

 

A IDERMA comptem amb tractaments mèdics que milloren i suavitzen la coloració i l'aspecte de les estries, estimulant la producció de col·lagen i la regeneració del teixit afectat.

 

Flacciditat

 

La flacciditat corporal és conseqüència del propi envelliment, però també es pot deure a altres factors com els embarassos o els canvis de pes, entre d'altres. A IDERMA comptem amb diferents tècniques dermoestètiques per recuperar la fermesa de la pell.

 

Greix localitzat

 

Hi ha un tipus de greix resistent a la dieta i l’exercici que sol acumular-se en parts concretes del cos. A més d'experts en lipolàser, a IDERMA comptem amb diferents tècniques per acabar amb aquest excés de greix localitzat.

 

Remodelació corporal

 

A IDERMA comptem amb diferents tècniques que ens permeten millorar la silueta corregint una o diferents parts del cos, amb tractaments totalment personalitzats.

 

Recuperació postpart

 

Després de l'embaràs i el part, la pell de l'abdomen pot presentar flacidesa. També són freqüents les estries o el greix localitzat. A IDERMA som especialistes en tractaments per a la recuperació postpart.

 

Aranyes vasculars i varius a les cames

 

El tractament de les aranyes vasculars i les varius a les cames sol fer-se principalment per motius estètics, encara que aquestes poden ocasionar molèsties. A IDERMA les tractem amb crioesclerosisis líquida o làser vascular.

CONCERTAR VISITA